18 – 28 noiembrie 2022

Apel pentru exprimarea interesului

Circumeuropa caută parteneri culturali pentru expediția SEA 2023 (Sail Europe Around)

Echipajul Circumeuropa, format din Cristian Ilea, căpitan și inițiatorul proiectului, Mihai Pătrașcu, skipper, Oana Isabella Gavriliuc, biolog, cercetător științific, Doru Creț, skipper și fondator al primului club de yachting din Timișoara, și Cosmin Jitariuc, skipper și jurnalist TV, invită potențialii parteneri culturali să-și exprime interesul pentru expediția culturală și de protecție a mediului în jurul Europei, pe apă, cu plecare din și sosire în capitala europeană a culturii, Timișoara.

Evenimentul se numește SEA 2023 (Sail Europe Around) și este programat pentru perioada aprilie – octombrie 2023. Expediția  se va opri în mai multe foste sau viitoare capitale culturale, sau doar în „simple” orașe europene de pe traseu, și dorește să ducă spiritul Timișoarei în aceste locuri mai mult sau mai puțin îndepărtate, din Europa.

Pentru prima ediție a expediției căutăm parteneri culturali pe care să-i luăm cu noi în barcă, la modul propriu sau la figurat. Dacă ești sau reprezinți o organizație, instituție sau persoana fizică care vrea să facă această călătorie, așteptăm din partea ta o exprimare a interesului, care va fi urmată de o semnare a unei declarații de parteneriat în care vom specifica de comun acord termenii și condițiile specifice conținutului cultural pe care ni-l propui.

Descarcă declarația de parteneriat.

Trimite-ne un mesaj la contact@circumeuropa.com / +40723226640

Vânt bun!